Pompierii au fost colindaţi de copii

Duminică, 27 Decembrie 2015Mehedinți

Pompierii au fost colindati de copii | imaginea 1 Ca în fiecare an, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta” al judeţului Mehedinţi și-a deschis porţile pentru a primi colindul. Şi de această dată, sediile subunităţilor de pompieri şi inspectoratului au răsunat de glasurile cristaline ale colindătorilor.

Oaspeţii pompierilor au fost copiii de la mai multe şcoli din municipiile Dr.Tr.Severin şi Orşova, dar şi din oraşele Strehaia şi Baia de Aramă. În total, aproape 150 de colindători din cadrul Şcolii Gimnaziale „Petre Sergescu” din municipiul Dr. Tr. Severin, Şcoala Specială „C-tin Pufan”, Grădiniţa nr. 21, Şcoala Gimnazială „Petru Dumitriu”-Orşova, Şcoala Gimnazială Baia de Aramă, dar şi de la şcoala şi liceul din oraşul Strehaia au susţinut un adevărat program artistic, cu colinde şi melodii specifice sărbătorilor de iarnă.

Cei mai mici dintre colindători au dorit să vadă şi autospecialele de intervenţie, astfel că, după ce i-au încântat pe pompieri cu programul lor de colinde, au urcat în autospeciale, curioşi să vadă cum este să fii pompier. Pompierii au fost impresionaţi de plăcerea copiilor de a le trece pragul ori de câte ori aceştia au ocazia. Pentru a-i întâmpina aşa cum se cuvine pe colindătorii ce aduc vestea Naşterii lui Hristos, pompierii mehedinţeni au pregătit, prin contribuţia benevolă, cu sume de bani, dulciuri, fructe şi suc, pe care le-au dăruit cu drag micilor colindători.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.