Pompierii de la Detaşamentul Moreni au oferit cadouri copiilor de la “Casa Soarelui”

Duminică, 27 Decembrie 2015Dâmbovița

Pompierii de la Detasamentul Moreni au oferit cadouri copiilor de la  Casa Soarelui | imaginea 1 Sfânta Sărbătoare a Crăciunului a constituit pentru pompieri Detașamentului Moreni o ocazie de a fi alături de semenii lor şi prin acţiuni umanitare, ocazie cu care ei au dorit să aducă mângâiere și alinare celor aflaţi în suferinţă.

Totodată, pompierii au simțit bucuria de a oferi câte ceva din puţinul lor celor defavorizaţi de un destin nedrept.

Se cunoaşte faptul că cea mai mare bucurie a copiilor de Sărbatori este să primească daruri de la Moş Crăciun. Astfel, cadrele Detaşamentului de Pompieri Moreni, prin contribuţie proprie, au fost de Crăciun „Ajutoarele Moşului” împărţind daruri micuţilor aflaţi în suferinţă de la Complexul de Servicii Sociale „Casa Soarelui” din Mun.Târgovişte.

Emoția momentului s-a simțit deopotrivă în din ochii celor 35 de copii la primirea cadourilor dar şi în lacrimile din ochii pompierilor izvorâte din mulţumirea sufletească a ajutorării aproapelui.

Acţiunile umanitare desfăşurate cu ocazia marilor sărbători creştine (Naşterea şi Învierea Mântuitorului Isus Hristos) au devenit o tradiţie pentru cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Basarab I” Dâmboviţa, care fac încă o dată dovada laturii umaniste a profesiei noastre, a apropierii şi preocupării permanente faţă de semenii noştri.

Pompierii de la Detasamentul Moreni au oferit cadouri copiilor de la  Casa Soarelui | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.