Viitori camarazi, în practică la ISU Neamț

Luni, 28 Martie 2016Neamț

Viitori camarazi  in practica la ISU Neamt | imaginea 1 Patru elevi ai Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti au început luni, 21 martie a.c., un stagiu de practică în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamț.

Pe durata celor şase săptămâni, subofiţeri cu experienţă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman – unde vor merge elevii Cătălin-Alexandru Bacoşcă şi Alexandru Aştefănoaiei – şi din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamț – unde vor merge elevul fruntaş Alexandru Apetri şi elevul Cristian-Constantin Ungureanu – vor avea misiunea să îi înveţe pe viitorii pompieri cum se conduc unele misiuni de salvare a vieţii şi bunurilor.

În cele două stagii de practică, pe care le-au desfăşurat la aceleaşi subunităţi, elevii au participat la intervenţii, exerciţii şi antrenamente, alături de militarii celor două detaşamente.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.