Final de carieră militară

Marți, 19 Aprilie 2016Maramureș

Plt.adj.șef Vida Vasile Cu data de 15 aprilie 2016, plt.adj.șef Vida Vasile, din cadrul Detașamentului Sighetu Marmației, a trecut în rezervă cu drept de pensie și port al uniformei militare după aproape 30 de ani în rândul pompierilor militari.

Domnul Vida s-a născut în anul 1964 la Sighetu Marmației și din 01 ianuarie 1988 a fost încadrat ca și conducător auto la Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației. La pensie a ieșit de pe funcția de comandant de echipaj. De-a lungul timpului a primit calificative ”foarte bun” și în anul 2013 a primit semnul onorific ”În Serviciul Patriei” pentru 25 de ani de activitate.

Colegii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență” Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș îi urează multă sănătate și pensie lunga!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.