Pompierii deveni implicați într-o acțiune de ecologizare

Marți, 19 Aprilie 2016Hunedoara

Pompierii deveni implicati intr o actiune de ecologizare | imaginea 1 Un echipaj de pompieri al Detaşamentului Deva a participat, sâmbătă, 16 aprilie a.c., la o acţiune de ecologizare şi plantare puieţi într-o pădure situată la marginea Devei. Pompierii au răspuns prezent unei solicitări venite din partea societatăţii civile şi alături de reprezentanţi ai O.N.G.-urilor, militari şi voluntari au strâns deşeuri aruncate în pădure şi au “reparat” o zonă defrişată.

Pompierii au lăsat deoparte, pentru o zi, furtunurile şi uneltele de descarcerare şi au pus mâna pe cazmale cu care au plantat zeci de arbori. Inspectorul şef al I.S.U. Hunedoara, locotenent colonel Viorel Demean, spune că pompierii îşi vor demonstra întotdeauna ataşamentul faţă de acţiunile civile care sunt destinate să ne îmbunătăţească tuturor viaţa.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.