Pompierii militari alături de copii năpăstuiți

Marți, 19 Aprilie 2016Bihor

Pompierii militari alaturi de copii napastuiti | imaginea 1 Joi, 14 aprilie a.c., personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a desfăşurat o misiune menită a aduce sprijin şi bucurie celor şase copii ai unei familii aflate în dificultate.

Echipaţi cu dorinţa de a-i ajuta şi încărcaţi cu daruri, pompierii militari le-au oferit celor şase fraţi şi surori, nu doar alimente, haine şi jucării, ci şi suport sufletesc şi speranţa de mai bine, astfel că, cei mici i-au răsplătit pe noii lor prieteni,cu zâmbete calde şi cu promisiunea că vor învăţa bine, indiferent de circumstanţe.

Pentru Adrian (8 ani), Alex (6 ani), Mihai (5 ani), Bianca (3 ani), Raluca (2 ani) şi Eva (7 luni), pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” s-au “autosesizat”, încercând, prin gestul lor, să le ofere şansa unui trai decent pentru o perioadă, posibilitatea de a bucura de sărbătorile ce se apropie şi, în cazul celor mai mari dintre ei (aflaţi la grădiniţă şi la şcoală), de a trăi experienţa „Şcolii Altfel”, la fel ca ceilalţi copii, fără povara permanentă şi apăsătoare a lipsurilor materiale.

Pompierii militari alaturi de copii napastuiti | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.