Trecere în rezervă

Marți, 19 Aprilie 2016Maramureș

Col. Iacoș Florentin Laurențiu Colonelul Iacoș Florentin Laurențiu din cadrul Inspecției de Preveire a trecut în rezervă cu drept de pensie și port al uniformei militare începând cu data de 15 aprilie 2016, prin Ordinul Ministrului Afacerilor Interne nr. II/5489.

Domnul colonel Iacoș a absolvit în anul 1997 Universitatea de Nord, Facultatea de Mine și Metalurgie, iar cu data de 01.04.1995 a fost încadrat ca subofițer în cadrul Inspecției de Prevenire a Grupului de Pompieri Maramureș.

Începând cu data de 13 septembrie 2000 este promovat în corpul ofițerilor cu gradul de locotenent și timp de un an a fost comandantul Secției de Pompieri Vișeu de Sus. Un an mai târziu, în 2001, colonelul Iacoș este numit locțiitor al comandantului Detașamentului de Pompieri Baia Mare. În anul 2002 trece în cadrul Biroului de Prevenire a Incendiilor unde și-a desfășurat activitatea până în momentul trecerii în rezervă.

Colegii îl descriu ca o persoană veselă, calmă, extrem de manierată și întotdeauna gata să ofere ajutor. Domnul colonel are o vechime în muncă de mai bine de 22 de ani în cadrul instituției noastre.

Colegii din cadrul I.S.U. Maramureș îi urează multă sănătate și o binemeritată pensie lungă!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.