Cadouri de la pompieri

Miercuri, 04 Mai 2016Vrancea

Cadouri de la pompieri | imaginea 1 Sfintele Sărbători de Paşte sunt momentul în care oamenii doresc să fie alături unii de ceilalţi, să aibă masa îmbelşugată şi să petreacă momente frumoase împreună. Pentru cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea, perioada pregătirilor pentru această sărbătoare ne duce cu gândul la familiile nevoiaşe şi ne face, la fel ca în fiecare an, să încercăm să le aducem un strop de bucurie.

„Cu ajutorul pompierilor care ajung, prin misiunile pe care le îndeplinesc, prin diferite zone ale judeţului, şi cu sprijinul autorităţilor administraţiei publice locale, au fost identificate trei familii către care am dorit să ne îndreptăm în Săptămâna Mare. În acest sens, s-au achiziţionat diferite bunuri constând în produse alimentare de bază, produse specifice Paştelui, dar şi dulciuri, activitatea fiind susţinută de Asociaţia „Pompierii Vrânceni”.

Astfel, la Garoafa s-au dus ajutoare la două familii cu câte şase membri, dintre care patru copii. Altă familie, din localitatea Goleşti, cu venituri reduse şi dificultăţi materiale, în care mama îngrijeşte singură copilul, a fost vizitată de pompieri în Joia Mare dinaintea Paştelui.

Toate aceste familii au venituri foarte mici şi trăiesc în fiecare zi cu teama că mâine cei mici vor cere de mâncare şi nu le vor putea pune nimic pe masă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.