Daruri de Paște

Miercuri, 04 Mai 2016Argeș

Daruri de Paste | imaginea 1 Cuprinși de spiritul sărbătorilor, dar și de menirea lor de salvatori, în Vinerea Mare, pompierii militari de la Detașamentul Mioveni s-au deplasat în comuna Dobrești, sat Botești pentru a oferi daruri unei familii greu încercate de soartă. În data de 22 aprilie a.c. locuința acesteia a fost distrusă în urma unui incendiu.

Astfel, cadrele I.S.U Argeș, dând dovadă de spirit umanitar, au pregătit pachete cu haine, încălțăminte, lenjerii de pat, rechizite școlare, dulciuri și produse tradiţionale de Paşte pe care le-au dăruit din suflet .

Prin contribuţia benevolă a fiecăruia dintre pompieri, am încercat să aducem un strop de bucurie şi speranţa de mai bine în sufletele acestor persoane.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.