De Paşte, pompierii au fost alături de familiile defavorizate social

Miercuri, 04 Mai 2016Mehedinți

De Paste  pompierii au fost alaturi de familiile defavorizate social | imaginea 1 Pompierii mehedinţeni au continuat tradiţia ca, în prag de sărbători, să fie alături de familii defavorizate social, din judeţul Mehedinţi. De această dată, acţiunile de întrajutorare s-au desfăşurat în localitatea Gura Văii.

Aşa cum au făcut în fiecare an, pompierii au strâns bani, au mers la cumpărături şi au dăruit, cu mult drag, alimentele cumpărate, acelor copii la care iepuraşul nu a ajuns vreodată.

Pompierii mehedinţeni sunt oameni cu suflet mare, care nu pot sta nepăsători atunci când ştiu că cineva are nevoi de ei, de aceea, de fiecare dată când au ocazia îi ajută pe cei necăjiţi. Prin gestul simplu al pompierilor mehedinţeni, de a dona o sumă benevolă de bani, 12 copii vor petrece Sfintele Sărbători de Paşte în linişte şi cu bucurie. Ei vor avea pe masa de Paşte alimente tradiţionale şi se vor putea bucura cu adevărat de această sărbătoare.

Cadourile oferite de pompieri au fost achiziţionate prin contribuţia benevolă a cadrelor ISU Mehedinţi, care, în fiecare an, în prag de sărbători, încearcă să aducă un zâmbet pe chipul celor care trec prin clipe dificile.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.