Sesiune de pregătire în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă la Centrul de Formare Iniţială şi Continuă al M.A.I - Orăştie

Duminică, 29 Mai 2016Hunedoara

Sesiune de pregatire in domeniul securitatii si sanatatii in munca la CFIC al M A I   Orastie | imaginea 1 În perioada 25 mai a.c. - 27 mai a.c., în cadrul Centrului de Formare Iniţială şi Continuă al M.A.I. - Orăştie s-a desfăşurat o sesiune de pregătire în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă.

La acestă sesiune de pregătire, au participat 60 ofiţeri şi subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi unităţile subordonate acestuia, cu atribuţii în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă.

Obiectivul general al sesiunii de pregătire fiind stabilirea unui mod unitar de interpretare, aplicare şi respectare a actelor legislative în vigoare, a prevederilor ordinelor, instrucţiunilor şi dispoziţiilor specifice emise, necesare desfăşurării corecte a activităţilor de prevenire a riscurilor profesionale şi protecţie a sănătăţii personalului.

Activităţile au fost conduse de comisar de poliţie dr. Mădălina Gabriela Balint – director al Direcţiei Inspecţia Muncii din cadrul Direcţiei Generale Management Resurse Umane a Ministerului Afacerilor Interne şi au fost susţinute de formatori / specialişti din cadrul Ministerul Afacerilor Interne – Direcţia Inspecţia Muncii, Centrul Medical Judeţean Cluj şi instructorii centrului.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.