Legea privind reorganizarea și organigrama IGSU - în dezbatere publică pe siteul MAI

Vineri, 24 Iunie 2016București

Legea privind reorganizarea si organigrama IGSU   in dezbatere publica pe siteul MAI | imaginea 1 De câteva zile, mai precis din data de 17 iunie a.c., pe siteul Ministerului Afacerilor Interne, la secțiunea "Transparență Decizională", stă, la o poziție nu tocmai transparentă, Hotărârea pentru modificarea şi completarea Hotărârii de Guvern nr.1490/2004 pentru aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare şi a organigramei Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi a Hotărârii de Guvern nr.1492/2004 privind principiile de organizare, funcţionarea şi atribuţiile serviciilor de urgenţă profesioniste.

Amintim doar câteva din modificările pe care această hotărâre le aduce: se înființează direcții și servicii noi concomitent cu desființarea unora existente, inspecția de prevenire trece în subordinea primului-adjunct, se desființează grupurile de intervenție etc.

Actul legislativ așteaptă acum propunerile, sugestiile şi opiniile persoanelor interesate cu privire la acest proiect de act normativ pe adresa de e-mail: legislatie@mai.gov.ro, în termen de 20 de zile. Adică până la data de 6 iulie a.c.. Poftiți de citiți și dați-vă cu părerea:

HG modificare HG 1490 si HG 1492 V1

NF HG 1490 si HG 1492 V1

Proiect organigrama IGSU V1