Legea privind reorganizarea și organigrama IGSU - în dezbatere publică pe siteul MAI

Vineri, 24 Iunie 2016București

Legea privind reorganizarea si organigrama IGSU   in dezbatere publica pe siteul MAI | imaginea 1 De câteva zile, mai precis din data de 17 iunie a.c., pe siteul Ministerului Afacerilor Interne, la secțiunea "Transparență Decizională", stă, la o poziție nu tocmai transparentă, Hotărârea pentru modificarea şi completarea Hotărârii de Guvern nr.1490/2004 pentru aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare şi a organigramei Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi a Hotărârii de Guvern nr.1492/2004 privind principiile de organizare, funcţionarea şi atribuţiile serviciilor de urgenţă profesioniste.

Amintim doar câteva din modificările pe care această hotărâre le aduce: se înființează direcții și servicii noi concomitent cu desființarea unora existente, inspecția de prevenire trece în subordinea primului-adjunct, se desființează grupurile de intervenție etc.

Actul legislativ așteaptă acum propunerile, sugestiile şi opiniile persoanelor interesate cu privire la acest proiect de act normativ pe adresa de e-mail: legislatie@mai.gov.ro, în termen de 20 de zile. Adică până la data de 6 iulie a.c.. Poftiți de citiți și dați-vă cu părerea:

HG modificare HG 1490 si HG 1492 V1

NF HG 1490 si HG 1492 V1

Proiect organigrama IGSU V1

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.