Colaborare interinstituţională

Joi, 07 Iulie 2016Bihor

Colaborare interinstitutionala | imaginea 1 Miercuri, 6 iulie a.c., un grup de 30 de cadre tehnice/ responsabili cu atribuţii în domeniul apărării împotriva incendiilor din cadrul unor unităţi militare, din diferite judeţe, aflate în subordinea Ministerului Apărării Naţionale, a efectuat o vizită de informare la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor .

Pe parcursul acestei activităţi de colaborare interinstituţională, condusă de Inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana”, General de brigadă dr. Ioan Baş, cadrele militare aflate în vizită au fost familiarizate cu o serie de aspecte din viaţa şi activitatea pompierilor militari bihoreni. Astfel, prin intermediul expunerilor, dezbaterilor şi al materialelor foto/video, vizitatorilor le-au fost prezentate zona de competenţă a inspectoratului şi riscurile existente la nivelul judeţului, structura, misiunile, obiectivele şi atribuţiile unităţii, operaţiunile desfăşurate de echipajele de pompieri militari, dispeceratul comun ISU-SAJ şi modul de asigurare a fluxului informaţional aferent procesului de coordonare şi monitorizare a intervenţiilor în situaţii de urgenţă.

Totodată, în scopul perfecţionării pregătirii în domeniul apărării împotriva incendiilor, cadrelor militare cu atribuţii pe această linie le-au fost furnizate informaţii detaliate cu privire la mijloacele tehnice de luptă şi protecţie împotriva incendiilor, activitatea finalizându-se cu prezentarea autospecialelor, echipamentelor şi accesoriilor din dotarea pompierilor militari bihoreni şi a gamei diverse şi complexe de situaţii de urgenţă în care acestea sunt întrebuinţate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.