Colonelul Ilovan Ioan a trecut în rezervă

Joi, 07 Iulie 2016Maramureș

Colonelul Ilovan Ioan a trecut in rezerva | imaginea 1 Încă un specialist cu state vechi de serviciu și-a luat rămas bun de la haina militară. Colonelul Ilovan Ioan a trecut în rezervă, cu drept la pensie și port al uniformei militare, prin Ordinul Ministrului Afacerilor Interne nr. II/7922.

Col. Ilovan Ioan a absolvit Școala de Ofițeri, profil Transmisiuni, în anul 1985 și a activat în cadrul Ministerului Apărării Naționale până în anul 2001, fiind apoi transferat la Ministerul Afacerilor Interne. Col. Ilovan Ioan a trecut în rezervă din funcția de ofițer specialist în cadrul Serviciului Protecție, Pregătire și Educație Preventivă al I.S.U. Maramureș, cu o vechime efectivă în serviciul militar de peste 34 de ani.

Colegii din cadrul I.S.U. Maramureș îi urează multă sănătate și pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.