Concurs de gătit la ceaun

Miercuri, 14 Septembrie 2016Satu Mare

Concurs de gatit la ceaun | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare a organizat sâmbătă, 11 septembrie a.c., a V-a ediţie a „Concursului de gătit la ceaun”, competiţie prin care au fost desemnaţi cei mai buni bucătari din cadrul pompierilor sătmăreni.

În deschidere copiii cadrelor s-au străduit să creeze cel mai frumos desen pe temă pompieristică, după care, au fost invitaţi să-şi arate chibzuinţa stingând cu apa din găleţele, grămăjoarele de hârtii aprinse pentru distracţia lor.

La concursul de gătit s-au înscris echipe, formate din cei mai pricepuţi bucătari din fiecare subunitate şi de la reşedinţă, câştigătorii, fiind premiaţi de Fundaţia „Turnul Pompierilor” şi de către sponsori.

Concursul s-a încheiat cu festivitatea de premiere, iar inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş”, domnul Col. Nicolae Dima, le-a înmânat diplomele şi premiile competitorilor, mulţumindu-le tuturor concurenţilor pentru participare şi adresându-le felicitări tuturor participanţilor pentru prestaţia avută, nu în ultimul rând, dorim să ne transmitem recunoştinţa şi mulţumirile, sponsorilor care au contribuit la finanţarea acestei competiţii.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.