Concurs de gătit la ceaun

Miercuri, 14 Septembrie 2016Satu Mare

Concurs de gatit la ceaun | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare a organizat sâmbătă, 11 septembrie a.c., a V-a ediţie a „Concursului de gătit la ceaun”, competiţie prin care au fost desemnaţi cei mai buni bucătari din cadrul pompierilor sătmăreni.

În deschidere copiii cadrelor s-au străduit să creeze cel mai frumos desen pe temă pompieristică, după care, au fost invitaţi să-şi arate chibzuinţa stingând cu apa din găleţele, grămăjoarele de hârtii aprinse pentru distracţia lor.

La concursul de gătit s-au înscris echipe, formate din cei mai pricepuţi bucătari din fiecare subunitate şi de la reşedinţă, câştigătorii, fiind premiaţi de Fundaţia „Turnul Pompierilor” şi de către sponsori.

Concursul s-a încheiat cu festivitatea de premiere, iar inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş”, domnul Col. Nicolae Dima, le-a înmânat diplomele şi premiile competitorilor, mulţumindu-le tuturor concurenţilor pentru participare şi adresându-le felicitări tuturor participanţilor pentru prestaţia avută, nu în ultimul rând, dorim să ne transmitem recunoştinţa şi mulţumirile, sponsorilor care au contribuit la finanţarea acestei competiţii.

Galerie imagini