Pompieri echipați de incendiu au luat startul Alergoturei

Luni, 26 Septembrie 2016Timiș

Pompieri echipati de incendiu au luat startul Alergoturei | imaginea 1 În data de 10 septembrie a avut loc, în fața Muzeului Satului din Timișoara, prima cursă de alergare din România destinată în exclusivitate pompierilor militari, în cadrul evenimentului „Alergotura”.

Acest eveniment a făcut parte din „Festivalul PLAI 2016”, organizat de Centrul Cultural PLAI, în colaborare cu Primăria Municipiului Timișoara, prin Casa de Cultură a Municipiului Timișoara și Consiliul Județean Timiș.

Elementul distinctiv al acestei curse a fost acela că participanții au alergat echipați în costume de intervenție de tip NOMEX, cască de protecție, centură și aparat de respirat.

Felicitări participanților la această cursă inedită, în special colegei noastre, unica femeie participantă la această cursă, plt. maj. Soare Daniela, și celor clasați pe primele locuri la lina de sosire:

  1. Sg. maj. Vintilă Alexandru
  2. Plt. maj. Hanga Ioan-Cristian
  3. Plt. maj. Albu Corin
  4. Plt. maj. Dănilă-Maria Cătălin
  5. Sg. maj. Mrejeru Constantin-Cosmin

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.