Plutonierul adjutant șef Rădulescu Ionel a ieșit la pensie

Luni, 03 Octombrie 2016Călărași

Plutonierul adjutant sef Radulescu Ionel a iesit la pensie | imaginea 1 După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei Pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonierul adjutant șef Rădulescu Ionel a ieșit la pensie în aplauzele colegilor săi!

Într-o atmosferă de emoție, pe platoul din incinta Inspectoratului pentru Situații de Urgență, pompierii călărășeni s-au despărțit astăzi de unul dintre colegii lor de arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Colonelul Diaconu Lucian (Î) Inspector Șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași l-a felicitat pe cel mai tânăr pensionar al nostru - plutonier adjutant șef Ionel Rădulescu, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității noastre, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Locotenent-colonel Păduraru Adrian – (Î) Prim adjunct al Inspectorului șef a dorit, la rându-i, să-i adereseze câteva cuvinte colegului său plutonier adjutant șef Rădulescu Ionel, i-a urat să se bucure de o pensie lungă și de bună sănătate și l-a asigurat că, în spiritul camaraderiei, dacă ar avea vreodată nevoie de un sprijin să nu ezite să ceară ajutorul celor cu care petrecut la muncă o bună parte din viața sa.

Și noi, colegii îi dorim celui mai tânăr pensionar al nostru, nea Nelu Rădulescu, să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.