Curs de specializare pentru agenţi/subofiţeri din structurile M.A.I. în domeniul pază şi protecţie

Joi, 10 Noiembrie 2016Hunedoara

Curs de specializare pentru agenti subofiteri din structurile MAI in domeniul paza si protectie | imaginea 1 Centrul de Formare Iniţială şi Continuă al M.A.I. – Orăştie, organizează în perioada 07 - 18 noiembrie 2016, cursul de specializare pentru agenţii/subofiţerii din structurile M.A.I. în domeniul pază şi protecţie.

La acest curs participă subofiţeri din cadrul Inspectoartelor pentru Situaţii de Urgenţă Judeţene din 5 judeţe, care desfăşoară activităţi în posturile de pază şi control acces la sediile proprii.

Obiectivele cursului constau în perfecţionarea cunoştinţelor de specialitate în domeniul pazei şi protecţiei obiectivelor, dobândirea şi antrenarea deprinderilor necesare în activitatea de pază şi protecţie a sediilor instituţiilor proprii.

În deschiderea cursului, directorul Centrului, domnul comisar-şef de poliţie Ion Bogdan a menţionat următoarele:„Procesul de învăţământ va fi orientat pentru creşterea calităţii actului de învăţământ, formarea cursanţilor pentru exercitarea în condiţii ireproşabile a drepturilor şi obligaţiilor ce le revin potrivit atribuţiilor şi competenţelor legale”.

Acesta curs este primul din seria anului de învăţământ 2016 - 2017, de acest gen organizat de centru, iar la finalizarea lui, participanţii vor obţine certificate de absolvire a competenţelor specifice.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.