Polițiștii mulțumesc pompierilor

Joi, 10 Noiembrie 2016Timiș

SCRISOARE DE MULȚUMIRE

Domnule Inspector Șef,

Mulțumim atât dumneavoastră, cât și tuturor subordonaților dumneavoastră, pentru sprijinul acordat instituției noastre, în cadrul acțiunii de căutare/salvare a persoanei în vârstă de 93 de ani, dispărută în cursul zilei de 24.10.2016, de pe raza localității Remetea Mare, județul Timiș.

Această acțiune a confirmat importanța relațiilor inter-instituționale și inter-umane, urmărindu-se feedback-ul tuturor instituțiilor, al partenerilor publici și privați, cât și al voluntarilor, fiind atins obiectivul principal al acțiunii, persoana dispărută fiind găsită în viață.

Considerăm că împreună am reușit să realizăm un impact pozitiv care să insufle cetățenilor un grad de încredere ridicat în autoritățile publice competente de a gestiona situații de criză cu operativitate și profesionalism.

Subliniem faptul că, în cadrul acestei acțiuni am constatat importanța preluării informațiilor și verificării acestora în cel mai scurt timp, evidențiind faptul că fiecare secundă contează atunci când viața și/sau integritatea fizică și/sau psihică a unei persoane poate fi pusă în pericol, modul în care trebuie să se acționeze în „echipă”, instituțiile statului împreună cu voluntarii, stabilindu-se clar atribuțiile fiecăruia în astfel de situații.

În speranța continuării acestei colaborări fructuoase cu instituția pe care o coordonați, permiteți-ne să vă dorim mult succes în derularea importantelor proiecte pe care le aveți.

Cu deosebit respect și onoare:

Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Timiș,

Comisar șef de poliție

MIRESCU ION

Șef serviciu,

Comisar șef de poliție

UNGUREANU NONUS

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.