"Salvat" de un pompier

Joi, 24 Noiembrie 2016Olt

Salvat  de un pompier | imaginea 1 Gest remarcabil al unui pompier din municipiul Slatina, care luni, 21 noiembrie a.c., a găsit o sumă de bani într-un bancomat, iar apoi a făcut tot posibilul ca banii să ajungă în posesia păgubitului.

În cursul dimineții de luni, 21 noiembrie a.c., după ce a ieșit din serviciu, Plutonier adjutant Miulescu Marian, pompier în cadrul Detașamentului Slatina, a mers la un bancomat din municipiul Slatina, zona Steaua, pentru a extrage o sumă de bani.

Militarul a găsit în bancomat suma de 1000 de lei și fără să stea pe gânduri, a mers în sediul băncii unde a solicitat angajaților sucursalei să identifice cine a retras suma de bani respectivă. Bărbatul, din orașul Drăgănești-Olt, a fost sunat de angajații băncii, iar în scurt timp s-a prezentat la sediul sucursalei pentru a-și ridica banii. Acesta i-a mulțumit salvatorului pentru gestul său și a mărturisit că banii reprezentau rata la bancă și că nu mai spera să-i recupereze. Gestul militarului a fost apreciat în mod deosebit de comanda unității care a decis să-l recompenseze pe acesta cu citarea prin ordin de zi pe unitate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.