Un pompier salvează o căprioară speriată

Vineri, 25 Noiembrie 2016Bistrița-Năsăud

Un pompier salveaza o caprioara speriata | imaginea 1 Plutonierul major Flaviu Tabără - pompier salvator la Secția de Pompieri Năsăud, i-a fost atrasă atenția de agitația din apropierea gospodăriei sale din localitatea Liviu Rebreanu, jud. Bistrița - Năsăud.

În seara zilei de miercuri, 23 noeimrbei a.c., a auzit mai mulți câini lătrând, iar când a ieșit afară, pe drumul ce leagă Bistrița de Năsăud a văzut o căprioară sălbatică speriată, dezorientată și obosită. Nici nu mai putea să meargă, așa că a stat liniștită când a dus-o în grajdul său.

După ce a găzduit-o în casa lui, tânărul pompier a anunțat evenimentul prin 112, iar în dimineața zilei de joi, 24 noiembrie a.c., reprezentanţii Organizației de Vânătoare Transilvania au preluat căprioara, au consultat-o și au eliberat-o în mediul ei natural.

Un pompier salveaza o caprioara speriata | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.