Pompierii dâmboviţeni - ajutoarele lui Moş Crăciun

Duminică, 25 Decembrie 2016Dâmbovița

Pompierii damboviteni   ajutoarele lui Mos Craciun | imaginea 1 Este cunoscut faptul că cea mai mare bucurie a copiilor de Sărbatori este să primească daruri de la Moş Crăciun.

Pompierii dâmboviţeni au primit un apel de la Moş Crăciun, semnalând faptul că sania i s-a stricat şi are nevoie de ajutoare pentru a merge să ofere daruri copiilor (cu probleme de autism şi sindrom Down) de la Centrul “Sfânta Maria“ din Municipiul Târgovişte.

Pompierii au devenit astfel ajutoarele Moşului, conducându-l cu o autospecială de intervenţie la destinaţie şi ajutându-l să împartă daruri micuţilor din centru.

A fost un moment cu adevărat emoţionant văzând bucuria din ochii celor 34 de copii la primirea cadourilor şi lacrimile din ochii pompierilor izvorâte din mulţumirea sufletească a ajutorării aproapelui.

Pompierii damboviteni   ajutoarele lui Mos Craciun | imaginea 2 În fiecare an, premergător marii Sărbători creştine a Naşterii Mântuitorului Isus Hristos, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Basarab I” Dâmboviţa împreună cu Asociaţia “Salvatorii Dâmboviţeni” au bucuria de a fi alături de comunitate şi prin acţiuni umanitare, ocazie cu care doresc să aducă mângâiere şi alinare celor aflaţi în suferinţă şi totodată să simtă bucuria de a oferi câte ceva din puţinul lor celor defavorizaţi de un destin nedrept.

A devenit o tradiţie pentru pompierii dâmboviţeni, ca în preajma marilor sărbători creştine (Naşterea şi Învierea Mântuitorului Isus Hristos), să desfăşoare astfel de acţiuni, care dovedesc încă o dată latura umanistă a profesiei noastre, a apropierii şi preocupării permanente faţă de semenii noştri.

Moş Crăciun şi ajutoarele sale au oferit daruri copiilor din secţiile de pediatrie ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte (sediul central şi locaţia Dealu Mare).

Pompierii damboviteni   ajutoarele lui Mos Craciun | imaginea 3

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.