Pompierii orăștieni în rolul lui Moș Nicolae pentru copiii unui centru de plasament din oraș

Luni, 12 Decembrie 2016Hunedoara

Pompierii orastieni in rolul lui Mos Nicolae pentru copiii unui centru de plasament din oras | imaginea 1 Copiii Centrului de Plasament din Orăștie au primit vizita lui Moș Nicolae echipat în uniformă de pompier și nu în binecunoscutul costum de culoare roșie. Pompierii au adus, totuși, cu ei ceva de culoare roșie și anume autospeciala de intervenție de capacitate mare pe care copiii au „inspectat-o„ și au urcat la bordul ei.

Cadourile oferite din donațiile pompierilor orăștieni, constând în dulciuri, fructe de sezon și sucuri naturale, au adus zâmbetul pe fețele celor peste 30 de copii din centru.

Pe lângă cadouri pompierii le-au oferit micuților și informații prețioase privind tehnicile de supraviețuire și conservare a sănătății în situații de urgență.

Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara„ al județului Hunedoara, locotenent colonel Viorel Demean, arată că sărbătorile de iarnă sunt un moment special din an care ne fac mai sensibili și empatici cu semenii noștri dar asigură pe toți hunedorenii că pompierii sunt preocupați de protecția vieții și bunurilor lor pe tot parcursul celor 365 de zile.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.