Un nou curs la Centrul de Formare Iniţială şi Continuă al M.A.I. - Orăştie

Luni, 06 Martie 2017Hunedoara

Un nou curs la CFIC al MAI   Orastie | imaginea 1 În conformitate cu graficul cursurilor pentru anul 2016 – 2017 la Centrul de Formare Iniţială şi Continuă al M.A.I. – Orăştie, se desfăşoară în perioada 27 februarie - 10 martie 2017, cursul de perfecţionare ”Protecţia CBRN- Nivelul I”, cu ofiţerii, subofiţerii specialişti în domeniul chimic, bacteriologic, nuclear şi de radiaţii(CBRN), seria a - I- a.

La acest curs participă 25 de ofiţeri şi subofiţeri din cadrul a 13 Inspectorate Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă precum şi din cadrul unor unităţi speciale ale I.G.S.U.

Obiectivele cursului constau în perfecţionarea cunoştinţelor teoretice şi formarea competenţelor necesare îndeplinirii atribuţiilor ce revin personalului de specialitate, pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă, determinate de producerea evenimentelor C.B.R.N.

Activităţile de pregătire sunt conduse de reprezentanţii desemnaţi din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi structuri subordonate, iar finalitatea acestora constă în eliberarea unui atestat de participare şi perfecţionare în domeniul chimic, bacteriologic, nuclear şi de radiaţii.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.