Pompier sucevean - autor de roman fantastic

Duminică, 09 Aprilie 2017Suceava

Pompier sucevean   autor de roman fantastic | imaginea 1 Plutonierul major Marius Teodor Ungureanu este subofiţer operativ principal la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc. Visul tainic al militarului câmpulungean a fost să poată scrie și lansa un roman. Și, iată că, după multă străduință, la începutul acestui an, visul său a devenit realitate.

„Înger şi demon. Începuturi” este un roman fantastic apărut sub penița lui Marius Teodor Ungureanu. O poveste uimitoare în care forțele binelui și răului se îmbină captivant sub stindardul înălțătoarelor sentimente de iubire. Romanul promite să captiveze atenția și să asigure cititorului o experiență plină de suspans de la prima până la ultima filă.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.