Pompieri militari în prag de pensionare

Joi, 01 Iunie 2017Călărași

Pompieri militari in prag de pensionare | imaginea 1 Chiar şi pompierii militari ies la pensie... după mulţi ani de muncă... Miercuri, 28 mai 2017, la Detaşamentul Olteniţa într-o atmosferă plină de emoţie doi pompieri olteniţeni au ieșit la pensie în aplauzele colegilor.

Cei mai tineri pensionari sunt Oţelea Şefan şi Nedelcu Ionel. După ce mulți ani la rând au servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonier adjutant şef Oţelea Ştefan şi plutonier adjutant șef Nedelcu Ionel au ieșit la pensie.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Detaşamentului Olteniţa, pompierii olteniţeni s-au despărțit de doi dintre colegii lor de arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, se retrag pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Locotenent-colonel Păduraru Adrian Iulian - (Î) Inspector Șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași i-a felicitat pe cei doi pompieri, cărora le-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care au desfășurat-o în cadrul unității noastre, le-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Maior Dragoman Mircea Vucasin - șef al Centrului Operaţional Judeţean al I.S.U. Călăraşi a dorit, la rându-i, să le adereseze câteva cuvinte colegilor săi și le-a urat să se bucure de o pensie cât mai lungă și de multă sănătate alături de familiile lor şi de prieteni.

Și noi, colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași le dorim celor mai tineri pensionari ai noștri să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă. Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.