Pompierul Surdu Mirel a ieșit la pensie în aplauzele colegilor

Luni, 03 Iulie 2017Călărași

Pompierul Surdu Mirel a iesit la pensie in aplauzele colegilor | imaginea 1 După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonierul major Surdu Mirel a ieșit la pensie, fiind felicitat de toţi colegii săi

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Detaşamentului Olteniţa, pompierii olteniţeni s-au despărțit vineri, 30 iunie a.c., de unul dintre colegii lor de arme, plutonier major Surdu Mirel Leonard, care, după o lungă activitate depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Maiorul Câmpeanu Iulian - (Î) Prim Adjunct al Inspectorului Șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași l-a felicitat pe pompierul militar Surdu Mirel, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității noastre şi desigur i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Maior Dragoman Mircea Vucasin - șef al Centrului Operaţional Judeţean al I.S.U. Călăraşi a dorit, la rându-i, să îi adereseze câteva cuvinte colegului său și i-a urat să se bucure de o pensie cât mai lungă și de multă sănătate alături de familie şi de prieteni săi.

Colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc celui mai tânăr pensionar să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie cât mai lungă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.