Fost pompier, alături de școlarii din Băița

Vineri, 15 Septembrie 2017Bihor

Fost pompier  alaturi de scolarii din Baita | imaginea 1 Asociația „Înv. Bortoș Costea Maria”, având ca membrii fondatori pe Bortoș Nicolae, Mușet Maria Georgeta, Bortoș Horea Emil, Costea Gheorghe și Bortoș Lidia, a dorit să fie alături de copiii din Băiţa la începutul anului şcolar, trăind emoţiile pe care învăţătoarea Bortoş Maria - asociaţia îi poartă numele, le-a trăit ani la rând alături de zecile de generaţii de elevi cărora le-a pus condeiul în mână, i-a îndrumat în descifrarea tainelor abecedarului şi nu în ultimul rând, le-a fost un model, atât ca dascăl cât şi ca om.

Inițiatorul acestui proiect este unul din copiii învățătoarei Maria Bortoș, pompier de profesie, Col. (r) Bortoș Nicolae, fost șef Serviciu Logistic din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Crișana" al județului Bihor.

Cu ajutorul unui sponsor cu suflet mare - domnul Pop Mihai, Asociația „Înv. Bortoș Costea Maria”, a bucurat, la început de an școlar, copiii Şcolii din Băiţa cu un ghiozdan nou echipat cu rechizite.

Respect pentru nobilul gest!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.