Acțiune umanitară de excepție la Bacău: "Gătim pentru oamenii străzii!"

Duminică, 17 Decembrie 2017Bacău

Actiune umanitara de exceptie la Bacau   Gatim pentru oamenii strazii | imaginea 1 Dimineața zilei de duminică, 17 decembrie a.c., a început în forță pentru pompierii militari băcăuani. Alături de reprezentanți ai altor insituții ale Ministerului Afacerilor și Internelor, aceștia au gătit pentru oamenii nevoiași.

Răspunzând apelului lansat către Prefectura județului Bacău de un club sportiv din municipiul reședință de județ, pompierii militari și colegii lor din celelalte structuri subordonate MAI au pregătit 250 de porții de mâncare - o ciorbiță și felul doi - pentru oamenii străzii dar și pentru familiile nevoiașe din municipiu și împrejurimi. Pe lângă porția de mâncare, oamenii nevoiași vor primi pentru luni, 18 decembrie a.c. și sandwichuri.

Hrana va fi servită în corturile puse la dispoziție de Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Maior Constantin Ene" al județului Bacău. De altfel, printre pompierii implicați în această acțiune s-a aflat chiar șeful pompierilor băcăuani, colonelul Ioan Mihalache, care, la ora la care l-am contactat noi, pregătea de zor ingredientele pentru sandwichurile ce urmau a fi oferite oamenilor.

Felicitări pompierilor militari pentru implicarea în această nobilă acțiune!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.