Cadouri de Crăciun de la pompieri

Duminică, 24 Decembrie 2017Argeș

Cadouri de Craciun de la pompieri | imaginea 1 În preajma sărbătorilor cu toții încercăm să aducem zâmbetul pe fețele celor dragi, în special a celor mici, pentru că, în mod deosebit, ei sunt cei care simt cu adevărat magia acestor momente.

Astfel, cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgenta Argeș au mers la Spitalul de Pediatrie din municipiul Pitești, Secția de recuperare neuromotorie, impresionați fiind de poveștile copiilor de aici.

Prin contribuţia benevolă a fiecăruia dintre pompierii argeşeni, am încercat să aducem un strop de bucurie în sufletele copiilor ale căror bucurii în lumea aceasta sunt limitate. Moș Crăciun a fost primit cu poezii și a împărțit copiilor cadouri constând în dulciuri, jucării și produse de igienă personală, în speranța că acestea vor putea aduce puțină alinare. Sărbătorile de iarna ne oferă prilejul de a fi alături nu doar de cei dragi, apropiați noua, ci și de persoanele care au nevoie de noi.

Totodată, ca și în alți ani, pompierii argeșeni nu au uitat nici de persoanele vârstnice, donând bani și produse alimentare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.