Ei sunt cei care au coordonat, alături de inspectorul general, intervenția de la Moftinu Mare! Audacia et devotio!

Duminică, 14 Ianuarie 2018Satu Mare

Ei sunt cei care au coordonat  alaturi de inspectorul general  interventia de la Moftinu Mare  Audacia et devotio | imaginea 1 Alături de Colonelul Daniel Marian Dragne, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în zilele de foc de la Moftinu Mare s-a aflat o echipă de tineri ofițeri și subofițeri, pompieri destoinici și neînfricați, care i-au fost ajutoare serioase în gestionarea situației dificile de la sondă.

În rândurile ce urmează, vom prezenta, în câteva rânduri, fiecare membru al echipei colonelullui Dragne în lupta cu monstrul de foc:

Maior Csilik Alexandru-Adrian - absolvent al Facultății de Pompieri, promoția 2009, a activat în mai multe unități din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgnță "Crișana" al județului Bihor, fiind, în prezent, comandant al Detașamentului 1 de Pompieri Oradea.

Locotenent-colonel Mateș Dumitru Dorin - absolvent al Facultății de Ştiinţe Juridice din Arad, comandant al Detaşamentului de Pompieri Carei, lucrează în Arma Pompierilor din 1992, în segmentul operativ.

Căpitan Andrei Poama - comandant al Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Banat" al Județului Timiș, absolvent al Facultății de Pompieri, promoția 2011, a ocupat diverse funcții în sistemul operativ.

Locotenent colonel Pop Florea Horea - absolvent al Facultății de Inginerie din Târgu Mureș, promoția 1991, este informatician, în prezent Şef serviciu Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

Plutonier major Secheli Florin-George - este subofiţer operativ principal în cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare din anul 2007 și absolvent al Facultății de Științe Umaniste, Politice și Administrative.

Plutonier adjutant Vlaic Daniel Constantin - subofițer operativ principal în cadrul Serviciului Analiză, Evaluare și Statistică Intervenții al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, absolvent al Facultății de Inginerie Managerială și Tehnologică. A intrat în rândurile pompierilor în anul 2007.

Colonel Sorescu George - împuternicit șef Serviciu Prevenire în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. A absolvit Facultatea de Pompieri, promoția 1999, dezvoltând o carieră frumoasă în domeniul prevenirii incendiilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.