Un pompier a dispărut de la domiciliu. Bărbatului i s-a făcut rău la serviciu și a fost transportat la spital de modulul SMURD

Luni, 15 Ianuarie 2018Gorj

Un pompier al Gărzii de Intervenție nr.2 Tismana din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Lt.col. Dumitru Petrescu" al județului Gorj a dispărut de la domiciliu în seara zilei de duminică, 14 ianuarie a.c.. În cursul aceleiași zile, bărbatul aflat la serviciu, s-a simțit rău fiind transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Târgu-Jiu, cu un modul SMURD.

Surse neoficiale susțin că Plt. maj. Arjocu Ilarion Nicușor, aflat în tura de serviciu, a început să se simtă rău. Imediat la sediul Gărzii de Pompieri a ajuns un echipaj SMURD care l-a preluat și l-a transportat la UPU Târgu-Jiu. Aici a fost consultat, stabilindu-i-se diagnosticul de tulburare anxioasă depresivă. A urmat un consult neurologic, ulterior fiind direcționat spre Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Gorj pentru consult de specialitate.

Se pare că aici, tânărul a refuzat internarea fiind preluat pe semnătură de un membru al familiei.

La orele serii, familia l-a declarat dispărut solicitând sprijinul IPJ Gorj pentru găsirea acestuia. Contactat telefonic de Agenda Pompierului, purtătotul de cuvânt al IPJ Gorj, inspector principal de poliţie Lazăr-Andrei Ion a precizat că s-a luat legătura cu familia tânărului pentru a identifica locurile frecventate de acesta și că ‌în prezent, echipaje formate din pompieri și jandarmi sunt în sprijinul polițiștilor pentru a-l găsi pe tânărul pompier. De asemenea s-a luat și măsura punerii în urmărire la nivel național.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.