Rămâne generalul Iamandi la cârma IGSU sau va fi înlocuit?

Duminică, 29 Iulie 2018București

Ramane generalul Iamandi la carma IGSU sau va fi inlocuit | imaginea 1 Generalul Dan Paul Iamandi a fost împuternicit la cârma pompierilor începând cu data de 4 februarie a.c., pe o perioadă de 6 luni. Zilele acestea împuternicirea sa ajunge la final. În aceste condiții fie ar urma să primească o nouă împuternicire pe încă 6 luni, fie urmează să fie înlocuit la comanda pompierilor cu altcineva.

Ca de fiecare dată, luptele de culise s-au pus de ceva vreme în mișcare chiar dacă cei implicați caută a arăta că totul este liniar și sub control. Bursa zvonurilor vehiculează că generalului Iamandi i se va mai acorda o prelungire de încă 6 luni la comanda pompierilor. Pe de altă parte, surse neoficiale susțin că au fost luați în calcul și alți ofițeri. Printre aceștia, colonelul Laurențiu-Cosmin Balcu - inspector șef al ISU Sibiu dar și colonelul Orlando Șchiopu - împuternicit inspector-șef al ISU București-Ilfov. De altfel, numele colonelului Cosmin Balcu a fost luat în calcul, la acea vreme, și pentru a conduce ISU București-Ilfov.

Rămâne de văzut în zilele următoare care din cei amintiți va fi considerat mai vrednic de factorii decidenți din minister.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.