Doi consilieri pompieri înlocuiți cu două fete cucuiete!?!?

Marți, 11 Septembrie 2018București

Doi consilieri pompieri inlocuiti cu doua fete cucuiete | imaginea 1 La începutul acestui an pompierii militari au avut șansa ca, pentru prima dată, unul dintre ei, coleg de Armă, să fie cooptat în aparatul propriu de lucru al primului ministru. Astfel începând cu luna februarie, colonelul Radu Țipișcă a devenit consilier de stat pe probleme de situații de urgență al Premierului Viorica Dăncilă.

Pentru început colonelul Radu Țipișcă a ales drept consilieri ai săi, cum era și firesc, alți doi pompieri specialiști în domeniul situațiilor de urgență. Doi militari de carieră cu o vastă experiență: col. (r) Radu Constantin - fost șef Serviciu Juridic în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și col. (r) Sorin Popovici, instructor formator în cadrul Centrului de Antrenament și Pregătire de Specialitate Siret, omul care a adus în România caisson-ul - locul în care focul își dezvăluie tainele în fața pompierilor. O carte de vizită mai mult decât onorabilă pentru actualul Premier ale cărui gafe țin mai mereu prima pagină a ziarelor din România dar și din străinătate.

În primele luni lucrurile păreau a decurge firesc: oameni competenți, de Armă, își aduceau contribuția la dezvoltarea unor proiecte în domeniul situațiilor de urgență asigurându-se totodată că Premierul are la dispoziție toate informațiile necesare pentru ca acest domeniu sensibil, greu și vast al situațiilor de urgență să poată beneficia de sprijin din partea Guvernului.

Câteva rânduri primite din partea unui cititor ne-au pus însă pe gânduri spulberându-ne speranța că cineva "acolo sus" ar dori să facă ceva și pentru militarii pompieri. Cititorul nostru ne întreba ironic dacă avem cunoștință că cei doi ofițeri pompieri din aparatul consilierului de stat Radu Țipișcă ar fi părăsit postul deținut și ar fi fost chiar înlocuiți deja cu... două domnițe care nu ar avea treabă cu situațiile de urgență.

Carevasăzică în aparatul propriu al consilierului de stat Radu Țipișcă, în momentul de față, în locul celor doi ofițeri pompieri s-ar afla două fete cucuiete!!!??? Mărturisim că nu cunoaștem situația dar vom încerca să aflăm cu cine au fost înlocuiți cei doi pompieri și cine sunt cele două distinse personaje feminine care au în prezent rolul de povățuitoare ale consilierului de stat pe probleme de situații de urgență. Totodată vom căuta să aflăm detalii despre experiența care le recomandă pentru a reprezenta interesele pompierilor militari.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.