Pompierii alături de copiii necăjiți

Miercuri, 26 Decembrie 2018Caraș-Severin
Foto: ISU Caraș-Severin

Pompierii alaturi de copiii necajiti | imaginea 1 Sărbătoarea Crăciunului se apropie cu pași repezi. Grijile cotidiene pălesc în fața dorinței de a-ți face familia fericită, de a aduce un strop de bucurie în sufletele oamenilor din jur, încercați de soartă.

În spiritul Sărbătorilor, cadrele de la sediul inspectoratului au oferit alimente, hăinuțe și jucării unor familii nevoiașe din Reșița, iar Detașamentul de Pompieri Reșița împreună cu pr. dr. Rădulescu de la parohia Adormirea Maicii Domnului din Reșița Montană, au încercat să aducă puțină bucurie în sufletele copiilor cu nevoi speciale de la centrul Aurora.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș au vizitat 5 familii care trăiesc în condiții greu de imaginat pentru cei mai mulți dintre noi (construcții din placaje, rulote vechi, pe pământul gol, fără apă curentă, căldură sau electricitate) și au oferit celor 17 copii cadouri și dulciuri, iar familiilor, alimente și bani.

Pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Moldova Nouă au fost înduioșați de povestea unei familii formată din doi frați, în care fratele mai mare este tutorele celui mic și se luptă să-i ofere acestuia o copilărie cât mai frumoasă.

Dar și pompierii au primit cadouri cu aceste ocazii. Poate cele mai frumoase cadouri pe care le poate primi cineva. Zâmbete sincere și recunoștință. Și totuși, pe lângă satisfacția că au reușit să dea o mână de ajutor, i-au încercat și alte sentimente. Poate ar fi trebuit să facă mai mult, să ofere mai mult, să îndemne mai mulți oameni să sară în sprijinul celor care nu se pot ajuta singuri.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.