Pompierii alături de o familie a cărei casă a fost distrusă de incendiu

Miercuri, 26 Decembrie 2018Olt
Foto: ISU Olt

Pompierii alaturi de o familie a carei casa a fost distrusa de incendiu | imaginea 1 Pentru soții Negrilă și cele trei fetițe ale lor, de un an și jumătate, șase ani și nouă ani, noaptea de șase noiembrie a devenit cea mai neagră noapte din viața lor, noaptea în care și-au pierdut întreaga agoniseală.

În mijlocul iernii, în pragul Sărbătorilor de Iarnă, acoperișul casei a fost distrus de un incendiu puternic.

Oameni cu suflet mare, preocupați permanent de ce se întâmplă cu cetățenii în slujba cărora își desfășoară activitatea, pompierii din județul Olt au demarat o campanie de strângere de fonduri, pentru a ajuta familia Negrilă să își refacă locuința.

Astăzi i-am cunoscut pe cei cinci membri ai familiei Negrilă, dar și pe bunicul acestora, în vârstă de 80 de ani, care locuia tot în casa distrusă de incendiu.

Pe Viorel Negrilă, tatăl celor trei fetițe, l-am găsit pe șantier, lucra la casa din care au mai rămas doar pereții și al cărei acoperiș a fost refăcut cu sprijinul cetățenilor care au fost sensibilizați de acest caz.

Moș Crăciun le-a adus celor trei fetițe cadouri, dar nici părinții fetițelor și bunicul acestora nu au fost uitați de Moșul.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.