Pompierii militari - vrednice ajutoare ale lui Moș Crăciun

Miercuri, 26 Decembrie 2018Giurgiu
Sursa Foto: ISU Giurgiu

Pompierii militari   vrednice ajutoare ale lui Mos Craciun | imaginea 1 Perioada sărbătorilor de iarnă este un bun prilej pentru a ne dezvolta spiritul de empatie, amintindu- ne să dăruim, in special acelor copii cărora viața nu le-a oferit prea multe.

Și pentru că fiecare copil își dorește să primească un cadou din partea Moșului, în pragul sărbătorilor de iarnă echipa I.S.U. Giurgiu s-a alăturat campaniei "Cadoul din cutia de pantofi" desfășurată de Crucea Roșie pentru a aduce un zâmbet pe fetele copiilor nevoiași.

Ajutoarele Moșului au pus în fiecare pachețel frumos ambalat jucării, dulciuri, hăinuțe și rechizite pentru cei mai cuminți copii!

Cu ajutorul voluntarilor, cutiile cadou au ajuns la familiile cu posibilități financiare reduse din judetul Giurgiu.

De asemenea pe lângă aceasta campanie, echipa ISU Giurgiu a mai făcut o serie de punguțe pentru zeci de familii nevoiașe din localitatea Gogoșari, familii greu încercate, copii, care în plină iarnă merg la școală desculti, cu hainue subțiri și ponosite.

Și pentru că ne am păstrat tradiția, ca anual să vizităm și câteva case de tip familial, în ultima săptămână reprezentanții inspectoratului au împărțit cutii cu hăinuțe și jucării micuțior uitați de lume.

Ceea ce ne unește și ne împlinește sunt zambetele și bucuria cu care ne întâmpină de fiecare data, emoția și fericirea care se citește pe chipul lor, dar mai ales strălucirea din ochi atunci când își deschid cutiuta de cadou.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.