Agenda Pompierului a solicitat MAI detalii despre activitatea Comisiilor de Analiză care au întocmit fișele postului pentru inspector general al IGSU

Joi, 17 Ianuarie 2019București

Stema MAI Ne apropiem de măreața zi în care se va desfășura concursul pentru ocuparea postului de inspector general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. În ciuda faptului că am dovedit că procedura de organizare a concursului, încalcă legea, mai marii ministerului nu se sinchisesc și merg mai departe, fără a suspenda procedura de concurs.

Având în vedere ultimele răspunsuri primite din partea ministerului de resort, care atestă că fișa postului a fost schimbată DUPĂ declanșarea procedurii de concurs, redacția noastră a trimis Ministerului Afacerilor Interne, ieri, miercuri, 16 ianuarie 2019, o nouă adresă solicitând punerea la dispoziția noastră și implicit a cititorilor, a câteva documente:

  1. O copie după fișa postului de inspector general al IGSU, nr. 100774 din 18.04.2016.
  2. Ordinul de ministru în baza căruia s-a constituit conform legii Comisia de Analliză pentru întocmirea fișei postului pentru funcția de inspector general al IGSU, nr. 100774 din 18.04.2016. (număr ordin, dată și conținutul/textul acestui ordin).
  3. Numărul și data fiecărui proces verbal întocmit de Comisia de Analiză pe perioadă procesului de analiză/întocmire a fișei postului nr. 100774 din 18.04.2016.
  4. Ordinul de ministru în baza căruia s-a constituit conform legii Comisia de Analliză pentru întocmirea fișei postului pentru funcția de inspector general al IGSU, fișă publicată în Monitorul Oficial la data de 28 decembrie 2018. (număr ordin, dată și conținutul/textul acestui ordin).
  5. Numărul și data fiecărui proces verbal întocmit de Comisia de Analiză pe perioadă procesului de analiză/întocmire a fișei postului de inspector general al IGSU publicate în Monitorul Oficial la data de 28 decembrie 2018.

Sperăm ca măcar de această dată reprezentanții ministerului de resort să aibă decența de a comunica scurt, clar și concis cele solicitate, răspunzând punctual, fără a se simți obligați să redacteze compuneri alambicate și haotice în speranța că ne vom mulțumi cu citate preluate de prin legi și legate frumos cu aceeași ață roșie.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.