Vor avea pompierii inspector general?

Luni, 21 Ianuarie 2019București

Stema MAI În dimineața acestei zile, 21 ianuarie a.c., a început, conform graficului, concursul pentru ocuparea postului de inspector general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Până la această oră - 14.30 - însă, rezultatele nu au fost afișate. De altfel, pe siteul Ministerului Afacerilor Interne, nu au fost afișate nici rezultatele testării psihologice a candidaților pentru funcția de șef al pompierilor. Asta în ciuda faptului că pentru alte posturi scoase la concurs de MAI, aceste rezultate s-au afișat.

Din câte cunoaștem, cei de la MAI nu au anunțat anularea concursului în ciuda faptului că redacția noastră a arătat cu subiect și predicat că acest concurs nu respectă legislația în vigoare. Trist este că la aceste manevre, subscrie și președintele comisiei de concurs, dr. Raed Arafat.

Le reamintim reprezentanților Ministerului Afacerilor Interne că, la nivelul inspectoratelor județene pentru situații de urgență, situații similare în care anunțul de concurs nu a fost conform cu fișa postului aflată în vigoare în momentul concursului au făcut obiectul cercetărilor Parchetului Militar și ulterior a Direcției Naționale Anticorupție.

Tic, tac...

Update

Vor avea pompierii inspector general | imaginea 1

Sursa: Tabel rezultate obtinute concurs inspector general al IGSU.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.