Curs Introductiv General destinat voluntarilor la ISU "Porolissum" Sălaj

Vineri, 22 Februarie 2019Sălaj
Sursa Foto: ISU Sălaj

Curs Introductiv General destinat voluntarilor la ISU  Porolissum  Salaj | imaginea 1 Sâmbătă şi duminică, 16-17 februarie, a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a organizat şi desfăşurat prima parte a Cursului Introductiv General destinat voluntarilor.

Activitatea s-a derulat la sediile ISU din Zalău şi Şimleu Silvaniei. Cei 28 de voluntari au făcut cunoştinţă cu salvatorii sălăjeni, şi le-au fost prezentate autospecialele, tehnica de intervenţie, reperele importante din istoria armei. Unul dintre aspectele importante ale ISU pune accent şi pe activitatea de voluntariat care se desfăşoară în cadrul campaniei "Salvator din pasiune" derulată de către IGSU, pentru a pregăti societatea civilă să răspundă corect şi eficient în cazul producerii unei situaţii de urgenţă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.