Curs de voluntari în cadrul programului "Salvator din pasiune" la ISU Cluj

Vineri, 22 Februarie 2019Cluj
Sursa Foto: ISU Cluj

Curs de voluntari in cadrul programului  Salvator din pasiune  la ISU Cluj | imaginea 1 Când alegi să fii ”Salvator din pasiune”, știi că vei dărui sute de ore din timpul tău și că vei pune o parte din suflet pentru salvarea de vieți omenești.

Voluntarii din ISU Cluj le-au spus pompierilor clujeni că simt împlinire în ceea fac și că timpul dedicat cauzei nobile nu este deloc pierdut, ba, din contră, le-a indus un stil de viață mai disciplinat. Pentru ei nu contează atât de mult răsplata financiară, ci împlinirea că au putut să ajute pe cineva.

Pompierii clujeni au început pregătirea unei noi serii a 20 de viitori voluntari în programul national de voluntariat. Ei vor învăța ce înseamnă să fii salvator, iar la finalul ciclului de pregătire vor putea fi alături de ei în misiunile zilnice. Le sunt apreciate inițiativa și generozitatea arătată semenilor.

Audacia et devotio!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.