Evaluarea activităţilor desfăşurate în anul 2018

Vineri, 22 Februarie 2019București-Ilfov
Sursa Foto: ISU București-Ilfov

Evaluarea activitatilor desfasurate in anul 2018 | imaginea 1 ISU Bucureşti-Ilfov a desfășurat în săptămâna 11-15 februarie, a.c., evaluarea activităților, misiunilor și intervențiilor gestionate în anul 2018.

Acest moment de bilanț reflectă rezultatele obținute de organizație ca un tot unitar, fără a pierde din vedere meritele fiecărui angajat în parte. Ca o recunoaștere a modului de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu, inspectorul șef a oferit colegilor diplome de merit.

Potrivit datelor statistice, instituția a gestionat 100.685 situații de urgență, aproximativ 23% din numărul total înregistrat la nivel național. Dintre acestea, 75.731 au fost intervenții pentru acordarea primului ajutor calificat, 2005 incendii, la care se adaugă și alte categorii de evenimente.

În ceea ce privește numărul de apeluri 112 preluate de dispecerii ISU B-IF, se remarcă o creștere cu 38% față de anul anterior, fiind înregistrate 283.963 solicitări.

Mulțumiri tuturor pentru implicare și sacrificiile făcute. Pompierii bucureşteni au dovedit că sunt o echipă și sunt pregătiți să facă față cu succes oricăror provocări în anul 2019.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.