Generalul Dan Paul Iamandi a primit în sfârșit numirea mult visată la cârma pompierilor

Vineri, 08 Februarie 2019București

Numirea generalului Dan Paul Iamandi in functia de inspector general al IGSU se lasa asteptata | imaginea 1 În cursul după amiezei de azi, vineri, 8 februarie a.c., generalul Dan Paul Iamandi și-a împlinit visul. S-a văzut cu hârtia ce atesta numirea sa la cârma pompierilor.

Domnia sa a fost împuternicit la cârma pomierilor în februarie 2018, împuternicirea fiindu-i prelungită în luna august a aceluiași an pentru încă 6 luni. În luna ianuarie a anului curent generalul a promovat concursul pentru ocuparea funcției de inspector general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Un concurs cel puțin dubios pe parcursul căruia a fost schimbată în mod suspect fișa postului. De altfel, Ministerul Afacerilor Interne, răspunzând întrebărilor noastre, a anunțat că generalul va semna noua fișă a postului, valabilă din decembrie 2018 și nu cea în baza căruia a fost organizat concursul pentru ocuparea funcției mult dorite. Aceeași fișă a postului în care se supune nemijlocit doctorului Raed Arafat.

Reamintim faptul că de numele generalului Dan Paul Iamandi se leagă ordinul conform căruia "compensarea activității desfășurate peste durata normală a timpului de lucru, în zilele de sâmbătă, duminică, precum și în zilele de sărbători legale, indiferent de modul de organizare a timpului de lucru, numai cu timp liber corespunzător". Ordin pe care și l-a asumat singur. Detalii aici: Pompierii militari: bani-nu, concediu-nu, libere-după posibilități?!?. Iată că a venit timpul recompensării curajului și devotamentului față de superiori.

Viitorul sună bine!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.