Moment de bilanţ 2018!

Vineri, 22 Februarie 2019Teleorman
Sursa Foto: ISU Teleorman

Moment de bilant 2018 | imaginea 1 Evaluarea activității Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman Joi, 07 februarie a.c., a avut loc prezentarea activității desfășurate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Teleorman, în anul 2018.

Obiectivul fundamental al activității C.J.S.U. Teleorman a fost asigurarea, în mod unitar și profesionist, a apărării vieții și sănătății populației, a mediului înconjurător, a valorilor materiale și culturale, pe timpul producerii situațiilor de urgență.

În scopul prevenirii și gestionării unor situații de urgență produse pe teritoriul județului și îndeplinirii altor atribuții, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Teleorman s-a întrunit în perioada analizată în 21 ședințe ordinare și extraordinare, în cadrul cărora au fost aprobate 16 hotărâri.

Mai multe informații privind activitatea C.J.S.U. Teleorman se regăsesc la: https://tr.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/24/2019/02/BILANT-CJSU-2018.pdf

Moment de bilant 2018 | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.