Moment de bilanţ la ISU Harghita!

Vineri, 22 Februarie 2019Harghita
Sursa Foto: ISU Harghita

Moment de bilant la ISU Harghita | imaginea 1 Evaluarea activității desfășurată de inspectorat reprezintă momentul de analiză retrospectivă a anului 2018, care a fost unul al marilor provocări, dar a cărui valoare apreciem că este confirmată de rezultatele concrete pe care instituția le-a înregistrat. Misiunea pompierilor este una nobilă și implică multă muncă și dăruire în acțiunile de prevenire, protecție și salvare a persoanelor și bunurilor.

Încrederea de care se bucură ISU Harghita motivează la manifestarea în continuare a aceleași atitudini proactive și la performanţă în acțiunile derulate în sprijinul populației.

La această activitate ce a avut loc miercuri, 6 februarie, a.c., pompierii harghiteni au fost onorați de prezența domnului inspector general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general de brigadă Dan-Paul Iamandi, a prefectului județului Harghita, d-l Andrei Jean-Adrian și a reprezentantului Consiliului Judeţean Harghita.

Au fost trecute în revistă, de către comanda ISU Harghita, inspector șef, colonel Cimpoeșu Stelian, prim-adjunct al inspectorului șef, colonel Dudu Ovidiu și adjunct al inspectorului șef, colonel Bărcăceanu Marian, misiunile de pregătire, prevenire și răspuns derulate în cursul anului 2018, dotările cu tehnică și echipamente performante de intervenție, fiind prezentat stadiul îndeplinirii obiectivelor instituționale, precum și direcțiile de acțiune pentru anul în curs.

Pompierii harghiteni mulţumesc pentru toată încrederea acordată în anul care a trecut și asigură că și în anul 2019 vor rămâne alături și în slujba oamenilor!

Moment de bilant la ISU Harghita | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.