Numirea generalului Dan Paul Iamandi în funcția de inspector general al IGSU se lasă așteptată

Marți, 05 Februarie 2019București

Numirea generalului Dan Paul Iamandi in functia de inspector general al IGSU se lasa asteptata | imaginea 1 Pe cât de repede s-a organizat concursul pentru ocuparea funcției de inspector general al IGSU, pe atât de greu sosește numirea generalului Dan Paul Iamandi pe această funcție. Astfel, deși împuternicirea acestuia la comanda IGSU a încetat de drept la 3 februarie a.c., până azi, marți, 5 februarie a.c., numirea sa pe funcție nu a fost publicată în Monitorul Oficial.

Redacția noastră a adresat IGSU azi, marți, 5 februarie a.c., o întrebare în acest sens, solicitând să ni se comunice cine îndeplinește în prezent funcția de inspector general și în baza cărui act normativ. Așteptăm cu viu interes lămuririle de rigoare.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.