Promovarea programului de voluntariat “Salvator din Pasiune”

Miercuri, 20 Februarie 2019Neamț
Sursa Foto: ISU Neamț

Promovarea programului de voluntariat  Salvator din Pasiune | imaginea 1 Specialiștii din cadrul ISU Neamț, alături de voluntarii din cadrul programului “Salvator din Pasiune”, desfășoară, începând cu luna octombrie 2018, acțiuni destinate informării și consilierii tinerilor din anii terminali ai liceelor, în vederea cunoașterii și abordării pieței muncii, pentru anul școlar 2018 – 2019.

Astfel, în perioada 13 – 14 februarie, a.c., s-au desfășurat activități de informare și consiliere a tinerilor din anii terminali de la Colegiul Tehnic "Gheorghe Cartianu" Piatra Neamț și Colegiul Tehnic Forestier, Piatra Neamţ. În cadrul acestor vizite este promovat și programul de voluntariat “Salvator din Pasiune”, desfășurat la nivelul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.