Să iubești și să fii iubit!

Miercuri, 20 Februarie 2019Cluj
Foto: ISU Cluj

Sa iubesti si sa fii iubit | imaginea 1 Cosmin se pregătea, în secret, să o ceară pe Roxana de soție. Erau în Constanța, într-un mic sejur alături de familie, în locurile de obârșie ale lui Cosmin, dinainte de a alege să fie ofițer de pompieri.

El planificase atent fiecare detaliu, și a ales un loc special, pe malul mării, care urma să fie, dacă Roxana accepta, punctul unui nou început pentru ei.

Erau pe plajă, la apusul soarelui, iar inima lui Cosmin bătea tot mai tare, pe măsură ce se apropiau de locul cu pricina. Emoțiile au început să pună stăpânire pe amândoi, imediat ce Roxana a intuit ce urmează să se întâmple. Atunci Cosmin, i-a spus:

  • Vrei să-ți petreci toată viața alături de un pompier militar?

Iar Roxana, cu ochii în lacrimi, i-a răspuns:

  • Da! Te voi sprijini mereu!

Așa a cerut-o în căsătorie Cosmin, pe atunci viitoarea lui soție Roxana, năpădiți fiind de acele emoții unice. Iar Roxana, printre lacrimile de fericire, i-a răspuns hotărâta că-i va fi alături mereu, conștientă de tot ce înseamnă a fi o soție iubitoare de pompier. Ba mai mult, după căsătorie, când s-a ivit oportunitatea de a fi dispecer pentru Serviciul de Ambulanță Județean Cluj, Roxana i-a urmat vocația de a salva vieți și a ales să lucreze în același dispecerat cu soțul ei.

Noi îi apreciem și le recunoaștem dedicarea pe care o au la fiecare apel de urgență, la capătul căruia se află mereu o chemare de ajutor. Iar astăzi, 14 februarie, a.c., de Ziua Îndrăgostiților, le spunem tuturor că nu este fericire mai mare decât să iubești și să fii iubit!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.