Acţiune de donare de sânge

Sâmbătă, 16 Martie 2019Argeș
Sursa Foto: ISU Argeș

Actiune de donare de sange | imaginea 1 La inițiativa voluntarilor ISU Argeș, pentru a susține nevoia de sânge la nivel național, s-a desfășurat miercuri, 13 martie, a.c., o acțiune de donare de sânge, la Centrul de Transfuzii Județean.

În semn de solidaritate pentru semenii aflați în suferință (pe care, prin prisma meseriei, pompierii au ocazia să îi cunoască zilnic) salvatorii ISU Argeș (voluntari și militari), în frunte cu primul adjunct, locotenent colonel Berevoescu Alin și șeful Centrului Operațional, maior Dincă Alin, au donat un strop de viață. Ei au înțeles că pot salva nu numai prin intervențiile la care sunt solicitați zi de zi, ci și printr-o simplă donare de sânge. De altfel, nu este prima inițiativă de acest gen a ISU Argeș.

Mai mult decât atât, acțiunea umanitară nu se încheie aici, deoarece voluntarii și-au manifestat dorința de a dona bonurile primite unor familii defavorizate. Pompierii argeşeni sunt extrem de încântaţi să aibă alături de ei voluntari dedicați, care au ales să participe, cu profesionalism, la toate activităţile desfăşurate, de la intervenții, la acțiuni umanitare.

Mulțumiri pentru implicare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.