Ce aş vrea să știu despre situații de urgență?

Marți, 26 Martie 2019Arad
Sursa Foto: ISU Arad

Ce as vrea sa stiu despre situatii de urgenta | imaginea 1 Pare o întrebare dificilă pentru necunoscători şi o întrebare simplă pentru specialiști.

Pentru a afla răspunsul la această întrebare, colegii de la Serviciul Pregătire pentru Intervenție şi Reziliența Comunităților, col. Lucian Cebuc, plt. maj Florin Trifoi, plt. maj Giurgiu Codruța au organizat, cu ajutorul Inspectoratului Școlar Județean Arad, un concurs pentru elevi de liceu. Spre surprinderea pompierilor arădeni, adolescenții cunosc, mai bine decât s-ar fi așteptat, teme generale despre situații de urgență, cum ar fi cutremurul sau inundațiile. In prezentările lor au arătat ca vor să știe mai mult despre modul de organizare de intervenție și multe alte lucruri.

Interesul pentru acest subiect a fost unul foarte mare, la concurs participând opt intituții de învățământ. Și pentru că orice concurs are și câștigători, aceștia sunt:

  • Locul I Colegiul Naţional "Elena Ghiba-Birta" Arad;
  • Locul II Liceul Tehnologic "Aurel Vlaicu" Arad;
  • Locul III Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad

Mulțumim firmei Feroneria pentru tot sprijinul acordat.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.